dilluns, 19 de setembre de 2016

FOTOGRAFIES 6H. RESISTENCIA BTT FORTIA INERSIS


Dissabte 17 de setembre, són les 14:30h. al bosc de Santa Rita, Malgrat de Mar, la meteo ha donat pluja amb possibilitat alta de turmenta i surt el sol, bé! sembla que el temps aguantarà una estona. 


Està tot preparat perquè comenci la segona edició de les 6h. de Resistència Fortia Inersis que organitza M.R.T. Services Malgrat, i a les 15h. dona el tret de sortida als 42 equips amb un total de 118 participants dividits en les 6 categories que hi han.

  

El temps aguanta fins aproximadament la meitat de la cursa, cau un xàfec fort però curt, els que s'havien decidit per tapar-se aviat canvien d'opinió, i la cursa i la festa que hi ha als box segueix endavant.


Comença a fer-se fosc, es comencen a veure els primers focus a les bicicletes, i això nomes vol dir una cosa, s'acosta el final, queda poc mes d'una hora per acabar i torna a ploure, i ara, amb més intensitat.


La cursa és tot un èxit, una bona organització amb un munt de voluntaris que fan possible un esdeveniment d'aquestes característiques.

En aquest enllaç podeu veure les classificacions:
- CLASSIFICACIONS   

I aquí, les fotografies:
- FOTOGRAFIES 6H. RESISTENCIA FORTIA INERSIS 2016

Gràcies a tothom, i fins la pròxima.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada