PRESENTACIÓ Benvinguts a Run&Bike Photo Mountain.

Aquest blog s'ha creat, per mostrar i facilitar l'accés a totes les fotografies fetes durant les curses on he assistit com a fotògraf amateur, i també, per informar de les futures curses on assistiré.

M'agradaria, que gaudiu d'aquest blog, com jo ho faig amb allò que m'apassiona, l'esport, la natura, la muntanya, les curses i per descomptat la fotografia.

Espero arrancar-vos un somriure quan veieu les vostres fotos, quan recordeu aquell paisatge per on heu passat, quan recordeu les emocions que sentíeu en aquell moment: els nervis abans de la sortida, les pulsacions que pugen segons abans de sentir la botzina, aquell moment que prems les dents perquè no t'enxampi el que tens al darrere, o per avançar al que tens davant, aquella pujada que t'ha fet patir com un c...ó, la baixada que has gaudit com un nen petit, el cansament, la set, el fred, la calor, i aquell somriure inevitable al creuar la meta.

Perquè d'això és del que es tracta, de captar amb la meva càmera aquests moments únics i irrepetibles que es viuen a totes les curses, i que fan, que tornem una i un altra vegada a buscar el següent repte.

Per acabar, dir-vos que podeu utilitzar les meves fotografies sempre i quan no hi hagi una finalitat lucrativa, m'agradaria que les utilitzeu tal com són, i si això no fos possible, que mencioneu l'autor de la fotografia Run&Bike Photo Mountain.


Tambe em podeu trobar a:
-Facebook@runandbikephoto
-Twitter: @runandbikephoto
-Instagram: @runandbike_photo
-Correu: runandbike@outlook.es 
-Flickr: Run&Bike Photo Mountain

Espero que ens tornem a trobar ben aviat.

David.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada